NACIONALNI KVIZ ZA POTICANJE ČITANJA 2016.
ČITAM 100 NA SAT

Za ovogodišnji kviz pregledaj ponuđene knjige i on line izvore:

Snježana Babić Višnjić: Krugovi na vodi

Miro Gavran: Ljeto za pamćenje

Nena Lončar: Bio sam pas i opet sam

Mjesec hrvatske knjige 2016.
15. listopada – 15. studenoga
Organizatori:
KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA
• Hrvatski centar za dječju knjigu
• Odjel za djecu i mladež Gradske knjižnice s Mediotekom

UPUTE ZA RJEŠAVANJE
Nacionalni kviz za poticanje čitanja organizira se u Mjesecu hrvatske knjige, a rješavaju ga djeca u narodnim i školskim knjižnicama diljem Hrvatske i djeca iz dijaspore.
PREGLEDAJ ODABRANE KNJIGE I ON LINE IZVORE PONUĐENE ZA KVIZ DA BI MOGAO/MOGLA ODGOVARATI NA PITANJA.
Kviz možeš po volji rješavati sve dok ga ne zaključiš i odlučiš poslati. Slijedi upute uz pitanja i ispunjavaj pažljivo jer kviz možeš poslati samo jedanput!
Kviz možeš poslati s bilo kojeg računala, no obavezno navedi ime svoje narodne ili školske knjižnice kako bi mogao/mogla sudjelovati u izvlačenju. Upitnici u kojima nije navedeno ime  knjižnice neće biti uključeni u proces izvlačenja pobjednika. Obrati se za pomoć svom knjižničaru.
Upitnici se šalju najkasnije do 31.10.2016.

IZBOR I OBJAVA POBJEDNIKA
Svi točno popunjeni upitnici  s navedenim nazivom narodne ili školske knjižnice bit će uključeni u izvlačenje koje će biti organizirano krajem listopada 2016. u Hrvatskom centru za dječju knjigu, tijekom Mjeseca hrvatske knjige. Iz svake narodne i školske knjižnice izvlači se jedan pobjednik. Obavijesti o pobjednicima bit će objavljene početkom studenoga na web adresi: http://www.kgz.hr/hr/za-mlade/nacionalni-kviz-za-poticanje-citanja-1621/1621 Obavijesti o pobjednicima bit će moguće dobiti i na telefonskom broju Odjela za djecu i mladež: 01 4694-370.